Buurt Calamiteiten WhatsApp Groep

De Bewonersvereniging beheert een WhatsApp community met daarin een tweetal calamiteitenapps die zijn aangesloten bij WhatsApp Buurtpreventie: één voor de Albatroslaan, en één voor de Birdie-, Par-, en Eaglelaan.

De calamiteitengroepen zijn opgezet om de veiligheid en het welzijn van onze buurt te bevorderen. Hier kunnen bewoners snel en efficiënt verdachte situaties melden, elkaar waarschuwen voor mogelijke gevaren, en informatie delen die bijdraagt aan een veiligere woonomgeving. Samen zorgen we voor een veilig en prettig leefklimaat in ons prachtige Flevo Golf Resort.

Buiten de calamiteitengroepen zijn er ook chatgroepen, waarin bewoners vrij met elkaar kunnen communiceren. Zodra u lid bent van onze BFGR-Community kunt u vrij kiezen in welke groepen u wilt deelnemen.

Via het formulier hieronder kunt u zich aanmelden. Deze informatie stelt ons in staat om u in de juiste groepen uit te nodigen, maar binnen de BFGR WhatsApp-community kunt u vrij kiezen in welke groepen u wel of niet deel wilt nemen.

Nota bene: u hoeft geen lid te zijn van de BFGR om aan deze groepen deel te nemen, wel vragen wij u alleen een verzoek in te dienen in het geval u een binding met onze wijk heeft, bijvoorbeeld omdat u hier woont of werkt.

Buurt Calamiteiten WhatsApp Groep